Blog

Ensi kautta odotellessa.

Nyt kun Suomessa alkaa syksy painaa päälle ja lehdet kellastuvat, on aika keskittää jo huomio ensi kauteen. Meillä on paljon ideoita ja aloitammekin tukijoiden kanssa keskustelut jo tulevina viikkoina. Saksan ja Ranskan Carrera Cup:it ovat hyvin kovatasoisia ja seurattuja sarjoja ja jompikumpi niistä olisikin hyvä vaihtoehto. Kerromme tottakai myös täällä kotisivuillani heti kun asiat etenee.

Minulla on edessä kiireinen syksy työn merkeissä. Olen Porschella kouluttajana ja lähdenkin jo muutaman viikon päästä Barcelonaan julkistamaan uutta Porsche Cayennea, jonka jälkeen palaan Suomeen vain muutamaksi päiväksi ja sitten lentokone suuntaa jo Dubaihin, jossa odottaa samankaltainen tapahtuma. Sen jälkeen on edessä samantien reissu Kuwaitiin ja Bahrainiin. Kiirettä pitää niin, etten ehdi edes omia syntymäpäiviäni viettää 19.syyskuuta, mutta onneksi näillä näkymin pääsen Porschen GT3 Cup Finlandin mestaruusgaalaan, joka minulle on tämän vuoden ehdottomasti suurin juhla. 

Talvella minulla tarkoitus pitää yllä ajotuntumaa ajamalla jääradalla. Olisi myös kova mielenkiinto osallistua johonkin talviralliin, jos rahoitus ja kalusto saadaan kuntoon. Minulla on ollut jo pikkupojasta saakka haaveena osallistua kotikaupungissani Rovaniemellä järjestettävään Arctic Lapland ralliin, eli Tunturiralliin. Katsotaan milloin tämä haave saataisiin toteutettua ;) 

Kevät menee taas Porschen työhommissa Levin jääradalla. Olen vuodesta 2012 lähtien ollut mukana siellä ja siellä työ itsessään pitää ajoherkkyyttä kohdallaan. Koulutan asiakkaita ajamaan erilaisilla Porschen malleilla jääradalla oikeaoppisesti. Tässä linkistä voitte katsoa pienen videon viime keväältä!  http://youtu.be/wxKTtaFyliI Nauttikaa :)

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more