Blog

Kausi pakettiin!

Viime viikonloppuna järjestettiin Porsche GT3 Cup Trophy Finland palkintogaala Petäyksessä. Oli hieno fiilis nähdä kaikkia kilpakavereita ja tiimien jäseniä muuallakin kuin varikolla ja kypärä päässä. 

Juhlatilaisuudessa minut palkittiin Porsche GT3 Cup Trophy Fin luokkamestaruudesta sekä yleissarja-mestaruudesta. Näiden lisäksi sain Saksasta henkilökohtaisen kirjeen ja pokaalin Porsche Motorsportilta. Kirjeen sisältö oli minulle tärkeä kunnianosoitus ja lisäsi hieman odotuksia ensi kaudesta. 

Vielä kirsikkana kakun päälle saimme kaikki vuosikirjan tästä kaudesta, jossa kaikki kilpailut käydään kuvien ja tekstin (englanniksi ja suomeksi) kera läpi. Hieno idea organisaatiolta ja hieno muisto meille jokaiselle, joka oli toiminnassa tänä vuonna mukana. Nyt on siis kausi saatu AKK:n tammikuista mitaligaalaa lukuunottamatta pakettiin ja onkin siis aika alkaa tehdä töitä ensi kauden eteen. Pysykää valppaana uutisia varten ;)